Word ook betalend lid van Vereniging Walhalla

Welkom op de site van Vereniging Walhalla. Als opvolger van Vereniging Hermes (R.S.C.) en Vereniging Oud-Leden (R.V.S.V.) dragen we meer dan 100 jaar geschiedenis met ons mee. Iedereen die ooit lid was van het Rotterdamsch Studenten Corps of de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereniging is verenigd in Vereniging Walhalla.

Op deze site staat de agenda met daarin de oud-ledenbijeenkomsten van alle Hermeskringen, Sport & Cultuurkringen, families, disputen en huizen en alle activiteiten die Vereniging Walhalla organiseert.

Als 'oud-lid' word je automatisch lid van Vereniging Walhalla. Jaarcontributie in het eerste jaar is gratis. Vervolgens bedraagt de jaarcontributie tien jaar lang €10,00. Daarna is dit €50,00 per jaar. Je hebt hiermee de mogelijkheid om inhoud te geven aan het credo 'Studeren doe je even. Lid ben je voor het leven'.

Als betalend oud-lid heb je toegang tot de online oud-ledenalmanak, recht op een genummerde en geregistreerde das, voorrang op bepaalde evenementen en krijg je korting op de toegang van diverse activiteiten.

Jouw lidmaatschap van Vereniging Walhalla maakt het mogelijk om structureel de positie en continuïteit van het R.S.C./R.V.S.V. te ondersteunen. Als lid van Vereniging Walhalla laat je je betrokkenheid zien en gun je de jonge generatie een mooie tijd.

Welkom!

Welkom op de nieuwe site van Vereniging Walhalla. Het activeren van je profiel is momenteel nog niet mogelijk. Binnenkort ontvang je hierover en aparte mail. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@verenigingwalhalla.nl.

Walhalla Nieuws

Walhalla Nieuws december 2021

Wat vliegt de tijd! Weer één jaar voorbij dat volledig in het teken stond van Corona en het afblazen van veel evenementen. Beter dus maar dat...

Pijplunch