Word ook betalend lid van Vereniging Walhalla

Welkom op de site van Vereniging Walhalla.

Als opvolger van Vereniging Hermes (R.S.C.) en Vereniging Oud-Leden (R.V.S.V.) dragen we meer dan 100 jaar geschiedenis met ons mee. Iedereen die ooit lid was van het Rotterdamsch Studenten Corps of de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereniging is verenigd in Vereniging Walhalla.

Op deze site staat de agenda met daarin de oud-ledenbijeenkomsten van alle Hermeskringen, Sport & Cultuurkringen, families, disputen en huizen en alle activiteiten die Vereniging Walhalla organiseert.

Als 'oud-lid' word je automatisch lid van Vereniging Walhalla. Jaarcontributie in het eerste jaar is gratis. Vervolgens bedraagt de jaarcontributie tien jaar lang €10,00. Daarna is dit €50,00 per jaar. Je hebt hiermee de mogelijkheid om inhoud te geven aan het credo 'Studeren doe je even. Lid ben je voor het leven'. 

Als betalend oud-lid heb je toegang tot de online oud-ledenalmanak, recht op een genummerde en geregistreerde das, voorrang op bepaalde evenementen en krijg je korting op de toegang van diverse activiteiten.

Jouw lidmaatschap van Vereniging Walhalla maakt het mogelijk om structureel de positie en continuïteit van het R.S.C./R.V.S.V. te ondersteunen. Als lid van Vereniging Walhalla laat je je betrokkenheid zien en gun je de jonge generatie een mooie tijd.

Welkom!

Vereniging Walhalla heeft een nieuwe website.

Wat is nieuw?

De inhoud van de online oud-ledenalmanak is hetzelfde gebleven. Echter, naast een aantal vertrouwde functionaliteiten hebben we ook een aantal zaken uitgebreid. Je kunt je vroegere vrienden eenvoudiger opzoeken en bovendien makkelijker zoeken naar groepen zoals jaarclub, dispuut, huis, vroegere senaten, besturen, colleges, commissies of Hermeskring. Prominenter op de site staat een nieuwe overzichtelijke agenda met komende evenementen en bijeenkomsten. Voor organisatoren van bijeenkomsten is het nu mogelijk dat geïnteresseerden zich online aanmelden en - mocht dat nodig zijn – online te betalen. Aanmeldingen zijn daarna zichtbaar op de site.

Eén druk op de knop

Het wordt dus veel gemakkelijker om een bijeenkomst te organiseren voor Hermeskringen, Sport- & Cultuurkringen, beroepsgroepen, families, disputen, huizen, vroegere senaten, besturen, colleges en commissies. Zo kunnen we met één druk op de knop iedere groep een e-mail sturen en uitnodigen voor een activiteit.

Persoonlijk account

Je hebt als betalend oud-lid toegang tot de online oud-ledenalmanak en door middel van je persoonlijke account kun je je eigen gegevens aanpassen. Je kunt je ook online aanmelden voor diverse bijeenkomsten. Bovendien heb je voorrang bij inschrijving voor bepaalde evenementen en krijg je korting op bepaalde activiteiten die worden georganiseerd door onze oud-ledenvereniging.

Mocht je hulp nodig hebben, dan horen we dat graag.

Walhalla Nieuws

Walhalla Nieuws Jaunuari 2022

Driekoningen ligt al ver in het verleden en zelfs de nieuwjaarsborrel van ons koningshuis is geweest maar toch willen wij ons niet de kans...


Walhalla Nieuws december 2021

Wat vliegt de tijd! Weer één jaar voorbij dat volledig in het teken stond van Corona en het afblazen van veel evenementen. Beter dus maar dat...

Evenementen

4
feb
Pijplunch
  • Hermeskringen
  • De Pijp
9
feb
Borrelkring Den Haag anno 1952
  • Hermeskringen
  • Carlton Ambassador
17
feb
IGC Hermestafel
  • Hermeskringen
  • IGC Amsterdam
3
mrt
Hermestafel de Witte Senaatsdiner
  • Hermeskringen
  • Sociëteit de Witte, Den Haag
4
mrt
Pijplunch
  • Hermeskringen
  • De Pijp