Senaten, Besturen, Colleges en Commissies

Regelmatig organiseren vroegere senaten, besturen, colleges en commissies een activiteit met elkaar. Activiteiten kunnen op deze website gepubliceerd worden. Vereniging Walhalla houdt nauwkeurig bij wie in welke senaat, bestuur, college of commissie heeft gezeten. Hierdoor kunnen we deze activiteiten optimaal ondersteunen. Zo kunnen we met één druk op de knop iedere senaat, bestuur, college of commissie een e-mail sturen en uitnodigen voor een activiteit. Laat het ons weten via hermeskringen@verenigingwalhalla.nl of we je kunnen helpen met het organiseren van een activiteit.

Als je betalend oud-lid bent, dan is in je persoonlijk profiel zichtbaar in welke senaat, bestuur, college of commissie je hebt gezeten. Ontbreekt er een functie? Laat het ons dan weten. Wij zorgen ervoor dat het wordt toegevoegd aan je profiel.

Ben je geen betalend oud-lid? Meld je dan hier aan als betalend oud-lid. 

Aan de rechterkant van deze pagina staan alle activiteiten van vroegere senaten, besturen, colleges en commissies in een overzichtelijke agenda. 


Vereniging Walhalla ondersteunt actief oud-leden die bijeenkomsten willen organiseren. Onze Commissarissen Hermeskringen (hermeskringen@verenigingwalhalla.nl) helpen hier graag bij.


Activiteiten Senaten, Besturen, Colleges en Commissies

Geen aanstaande evenementen