Lidmaatschap

Lidmaatschap

Na vijf jaar lidmaatschap van R.S.C./R.V.S.V., word je als zesdejaars 'oud-lid' en daarmee opgenomen in de door Vereniging Walhalla beheerde Oud-ledenadministratie.

Als 'oud-lid' word je automatisch lid van Vereniging Walhalla. Voor het eerste jaar dat je oud-lid wordt, dus direct na het lidmaatschap van het R.S.C./R.V.S.V., is de contributie gratis. Vervolgens bedraagt de jaarcontributie tien jaar lang € 10,-. Daarna is dit € 50,- per jaar. Dus voor een overzichtelijk bedrag per jaar heb je de mogelijkheid om inhoud te geven aan het credo “Studeren doe je even. Lid ben je voor het leven”.

Als betalend oud-lid heb je toegang tot de online oud-leden almanak, voorrang op bepaalde evenementen en krijg je korting op de toegang van diverse activiteiten.

Voor vragen over lidmaatschap - ledenadministratie: ledenadministratie@verenigingwalhalla.nl 


Jouw lidmaatschap van Vereniging Walhalla maakt het mogelijk om structureel de positie en continuïteit van het R.S.C./R.V.S.V. te ondersteunen. Als lid van Vereniging Walhalla laat je je betrokkenheid zien en gun je de jonge generatie een mooie tijd.