Lustrum Oud-Ledendag - zaterdag 11 mei 2024

Over dit evenement

Categorie
Vereniging Walhalla
Organisator
Bestuur Vereniging Walhalla
Datum en tijd
11 mei 2024 08:30 - 12 mei 2024 02:00
Locatie
Lustrumterrein aan de Onderzeebootloods, RDM-straat 1, 3089 JS, Rotterdam

Lustrum Oud-Ledendag - zaterdag 11 mei 2024

Mijne Dames en Heren, 

Het Rotterdamsch Studenten Corps en de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging bestaat 110 jaar. Het XXIIe Lustrum nadert met rasse schreden, dus het is tijd om uw baret af te stoffen of uw nog overeind staande das weer om te knopen. Zoals u weet vindt de Oud-ledendag plaats op zaterdag 11 mei. Het programma is bepaald en het terrein begeeft zich in de iconische Rotterdamse Haven. Eén ding is zeker: dit wordt een dag om nooit te vergeten. 

Vanaf 22 maart 12:00 verschijnt de kaartverkoop online via deze link: https://eventix.shop/rgn6w25x

In deze mail vindt u de algemene informatie over het programma en de tickets.

Programma

Traditiegetrouw wordt het Lustrum officieel geopend in de Aula van de Erasmus Universiteit. De dag wordt vervolgd op het Lustrumterrein met lustrale acts. Het globale programma vindt u hieronder: 

Ochtend
08:30: Ontvangst op Sociëteit Walhalla
09:15: Onthulling Lustrumplaquette 
09:45: Vertrek stoet vanaf Robert Baeldestraat 
11:00 – 12:30: Officiële opening 22e Lustrum in de Aula van de Erasmus Universiteit 
13:00: Vertrek boot + lunch naar Lustrumterrein

Middag
14:00: Lustrumterrein geopend
14:00 – 02:00: Festiviteiten op het Lustrumterrein

Zoals u in het programma ziet, zal de dag om 02:00 eindigen. Er worden bussen ingezet om u terug te brengen naar het centrum voor een veilige terugreis. 

Lustrumterrein
Waar kan het Lustrum beter plaats vinden dan in de grootste haven van Europa? De Onderzeebootloods in de haven van Rotterdam is het terrein van het XXIIe Lustrum! 

Onderzeebootloods, RDM-straat 1, 3089 JS, Rotterdam

Tickets
Het ticket voor de Oud-ledendag bedraagt €70,-. Bij het kopen van uw ticket kunt u in de volgende stap kiezen of u het ochtendprogramma wilt bijwonen. Het ochtendprogramma op de Sociëteit en in de Aula is gratis bij te wonen. De toevoeging van het ochtendprogramma inclusief vervoer per boot naar het Lustrumterrein en lunch bedraagt €20,-

Op het terrein krijgt u een pas met een QR-code die gemakkelijk op te laden is met munten. U kunt uw pas ook bij een oplaadpunt van saldo voorzien. 

Wilt u tickets kopen voor een groep? Dat is mogelijk. Deze kaarten moeten na aankoop door de koper gepersonaliseerd worden, voordat iedereen zijn of haar ticket per mail ontvangt. Bij het personaliseren moet u de naam, het e-mailadres, telefoonnummer en jaar van aankomst invullen en aangeven welke personen betalend lid zijn van Vereniging Walhalla.

Voor de aankomstjaren '014 tot en met '018, die het vorige Lustrum nog vers in het geheugen hebben, is er een speciale actie in het leven geroepen. U krijgt de mogelijkheid om een weekendticket te kopen voor zowel het Openingsfestival op 10 mei als de Oud-ledendag op 11 mei voor een luttele €75,-. U ontvangt over dit “Wie nog waagt…” weekend een losse mail met meer informatie. 

Let op:

*Bent u voor jaar ‘014 aangekomen? Kies dan de bovenste ticket in de ticketshop.

*Bent u betalend lid van Vereniging Walhalla? Zo ja, zorg er dan voor dat uw e-mailadres bij aankoop van een ticket overeenkomt met het bekende e-mailadres bij Vereniging Walhalla.

Voor vragen kunt u terecht bij vicepresident@lustrumrscrvsv.nl. Mocht u geen mogelijkheid hebben om online een ticket te kopen, dan kunt u eveneens mailen naar bovenstaand e-mailadres. 

Namens de XXIIe Lustrumcommissie nodig ik u uit om het FIER Lustrum bij te wonen. Trek uw huis-, club- en commissiegenoten mee en ga samen terug naar toen!

Met lustrale groet,

Jasmijn Brants
President XXIIe Lustrumcommissie 
president@lustrumrscrvsv.nl

Max Vehmeijer
Vicepresident XXIIe Lustrumcommissie
vicepresident@lustrumrscrvsv.nl