Corpsdiner - zaterdag 9 december 2023

Over dit evenement

Categorie
Vereniging Walhalla
Organisator
Bestuur Vereniging Walhalla
Datum en tijd
9 dec. 2023 17:00 - 22:00
Locatie
Sociëteit Walhalla ,Robert Baeldestraat 55, 3061 TH Rotterdam

Het bestuur van Vereniging Walhalla en de VIIe Senaat van het Rotterdamsch Studenten Corps/Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen voor het Corpsdiner, traditioneel gehouden op de Sociëteit, Robert Baeldestraat 55, te Rotterdam op zaterdag 9 december 2023. De borrel start om 17:00 uur, gevolgd door het diner dat aanvangt om 18:10 uur.

Tijdens het Corpsdiner wordt de jaarlijkse Vereniging Walhalla Scriptieprijs uitgereikt aan het winnende recent afgestudeerd oud-lid van het RSC/RVSV dat succesvol een masterscriptie heeft verdedigd en hiervoor minimaal het cijfer 7,5 heeft behaald. De werving van kandidaten wordt verzorgd door de Oud-Ledencommissie van het RSC/RVSV. De jury onder leiding van Norman Schreiner (1962) zal de komende weken druk zijn om de scripties te beoordelen op oorspronkelijkheid, leesbaarheid en maatschappelijke relevantie. Het zal er om spannen wie de winnaar zal zijn en de prijs van € 1.500,- zal ontvangen.

2023-2024 is een lustrumjaar en om de betalende Walhalla leden te bedanken voor hun trouw lidmaatschap en betrokkenheid bij het RSC/RVSV en Vereniging Walhalla bieden we het diner eenmalig aan voor een symbolisch bedrag van €19,13 en geven u de gelegenheid een extra bedrag te doneren.

Deze donatie zal Vereniging Walhalla inzetten voor het duurzaamheidstraject van RSC/RVSV waarbij we als aanwezigen bij het corpsdiner een aantal van de nieuwe dubbele/drie dubbele ramen (83 in totaal) van de Sociëteit gaan adopteren. Ter toelichting: de Senaat van RSC/RVSV is tot de conclusie gekomen dat het pand gemoderniseerd moet worden om met de tijd mee te gaan. Tijdens het vorige Lustrum werd een eerste stap gezet met de installatie van zonnepanelen op het dak, en deze duurzame inspanning zetten ze nu voort.

Dit jaar zullen alle 83 ramen van Sociëteit Walhalla voorzien worden van hypermodern en duurzaam twee- of driedubbel HR+++ glas, waardoor het pand duurzamer wordt en beter is voorbereid op de toekomst. Door deze upgrade zal de jaarlijkse CO2-uitstoot met 7500 kg verminderen en het jaarlijkse energie- en gasverbruik verlagen.

Om deze verduurzaming van het pand mogelijk te maken, bieden RSC/RVSV de mogelijkheid om alle 83 ruiten te adopteren voor een bedrag van 530 euro per ruit. Hier gaan we als Vereniging Walhalla door uw donatie invulling aan geven. In dit kader nodigen we een inspirerende spreker uit die ons bijpraat over energietransitie en mobiliteitstransitie.

De kosten voor het viergangendiner, inclusief wijn en de voorafgaande borrel, bedragen €19,13 voor betalende leden van Vereniging Walhalla en voor de studenten van het RSC/RVSV. De kosten voor niet-betalende leden van Vereniging Walhalla bedragen €69,13. Voor dit bedrag bent u meteen betalend lid van Vereniging Walhalla voor het jaar 2023-2024. Bij de aankoop van uw toegangsbewijs heeft u tevens de mogelijkheid een extra bijdrage te leveren aan het duurzaamheidsproject door een van de aangeboden donatieopties te selecteren. U kunt dan het volledige bedrag in één keer voldoen via iDeal.

Tot 5 december kunt u uw toegangskaart aanschaffen en tevens een donatie doen via de blauwe aanmeldbutton op deze pagina onder vermelding van naam, jaar en menukeuze vlees/vis/vegetarisch. Het aantal plaatsen is beperkt! 

Namens het bestuur van Vereniging Walhalla
Joost Buck (2008)
Voorzitter

Namens de VIIe Senaat van het Rotterdamsch Studenten Corps/Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging,
Philippe Bouvy (2019)
President

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien