Erasmus Community Business Club

De Erasmus Community Business Club is de plek waar ondernemers en talenten van de Erasmus Universiteit elkaar ontmoeten en met elkaar samenwerken. De Erasmus Community is een open en inclusieve businessclub verbonden aan de zakelijke en sociale structuren van de Erasmus Universiteit.

Kernwaardes zijn:

  • Deel kennis en help elkaar
  • Verbind alle generaties en met name de jonge generaties
  • Creëer waarde en geef gul terug aan de community

De leden van de Erasmus Community organiseren bijeenkomsten met voorkeur op de Erasmus Universiteit. Wekelijks op donderdag is een netwerkbijeenkomst eventueel gecombineerd met kennismeeting of workshop.

Leden van de Erasmus Community organiseren zelf via een tafelstructuur activiteiten en bijeenkomsten. Deze hebben de volgende kenmerken:

  • Kennis en Zakelijke activiteiten: Colleges/Meetups/Kennissessie/Workshops. Variërend van kort inspirerend tot avondvullend
  • Culturele activiteiten: georganiseerd theater-, lezing- of museumbezoek, eigen events door en voor leden.
  • Sociale activiteiten: bijv. donderdagmiddag drinks, netwerkborrels, bij voorkeur gecombineerd met of volgend op andere activiteiten

Wil je wat kopen of heb je wat te verkopen, zoek je mensen of zoek je een opdracht? Of zoek je die ene persoon die je verder kan helpen? Plaatst het op de marktplaats en deel het met het netwerk. Heb je een mooie deal gemaakt? Geef dan gul en vrijwillig terug aan de Erasmus Community. Alle opbrengsten gaan in een fonds zodat we de Erasmus Comminity verder kunnen uitbouwen.

Erasmus Community Business Club heeft betaalbare werkruimtes waar leden optimaal met elkaar kunnen samenwerken. Momenteel hebben we op de Erasmus Universiteit in het N-gebouw een co-working locatie.

https://www.erasmuscommunity.net/